Op. Dr.Cüneyt AKAOĞLU
Genel Cerrahi Uzmanı

07.06.1966 tarihinde Ankara da doğdu. İlk öğrenimimi İzmir’de Şehit Yüzbaşı Bülent Okan İlkokulu’nda , Orta okulu Bursa Cumhuriyet Lisesi’nde, Liseyi ise İzmir Atatürk Lisesi’nde tamamladı. 1989 yılında Ege Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldu ve Çorum Alaca Büyükcamili Sağlık Ocağı’nda göreve başladı. Ekim 1995 tarihinde ihtisasını tamamlayarak Genel Cerrahi Uzmanı oldu. Mart 1996 tarihinde Kastamonu Araç Devlet Hastanesine atandı. Ekim 1997 tarihinde İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi1. Cerrahi Kliniğinde Genel Cerrahi Uzmanı olarak göreve başladı. Aralık 2004 tarihinde Dr. Suat Seren Göğüs Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim Hastanesine geçti. 12.09.2011 tarihinde kamu görevinden ayrıldı ve Özel Üniversal Ege Sağlık Hastanesinde Genel Cerrahi Uzmanı olarak çalışmaya başladı. 2014 yılından beri Ege Sağlık Vakfı bünyesinde bulunan muayenehanesinde serbest hekim olarak çalışıyor. Ulusal Cerrahi Derneği, Ege Cerrahi Derneği , İzmir Meme Hastalıkları Derneği ve HPB Cerrahi Derneği üyesidir. Evli ve 1 kız çocuğu babasıdır.